Rengøring København

Fleksibel virksomhedsrengøring for jer i København

Man bruger generelt en større del af sin vågne tid på arbejdet, hvor man arbejder hårdt for uafbrudt at præstere det optimale resultat. Burde det ikke også være en selvfølge at man dermed er i et arbejdsmiljø, man trives i og har alt det man har brug for for at have det godt?

En ren og nydelig arbejdsplads skaber de rette forudsætninger for jeres personales velbefindende og med en højere trivsel følger også et øget engagement lige så vel som et bedre resultat. Dertil vil I også give jeres kunder og besøgende et bedre indtryk af jeres virksomhed, som styrker jeres tillid og hjælper jer med at indtage plads ude på markedet.

Hjælpen I kan få fra et professionelt rengøringsfirma i København bør betragtes som en selvfølge og som en vigtig investering i dag såvel som i fremtiden.


Rengøring ud fra jeres ønsker

Vi tilbyder kvalitetsrengøring til rigtig gode priser, hvor vi rengør entré, kontor, reception og jeres fælles arealer med tilpassede metoder ud fra behov eller jeres egne ønsker. I vælger omfatningen såvel som rengøringsfrekvensen og vi svarer med et resultat, der modsvarer forventningerne. Naturligvis arbejder vi hurtigt og diskret for ikke at påvirke jer i jeres arbejde og vi tilpasser vores arbejdstider for at finde den tid, der passer jer allerbedst.

Der er en markant forskel fra rengøring til rengøring. Ved at betro os får I den bedst mulige rengøringshjælp til jeres firma og lokaler, der ser lige så præsentable ud hver dag.


Hvorfor Intensiv Rengøring?

Viden

  • Samtlige af vores medarbejdere besidder et højt arbejdsspecialiseret vidensniveau.
  • Vi tilbyder kontinuerlig videreuddannelse til samtlige i vores personale.
  • Erfaring med over 30 år i branchen.

Service

  • Da vi ved, hvor vigtigt det er at kunne føre en god dialog med samtlige af vores kunder, taler både vi og vores ansatte flere forskellige sprog.
  • Vi udfører ikke blot virksomhedsrengøring, vi giver også vores kunder adgang til det forbrugsmateriale de har brug for. Alt for at gøre hverdagen på deres arbejdsplads lettere og mere behagelig.
  • Skulle der af en eller anden årsag opstå fejl med hensyn til vores service fikser vi det selvfølgelig hurtigst muligt og indenfor de nærmeste 24 timer.

Kvalitet

  • Vi bruger fuldstændig professionelle rengøringsredskaber og miljøvenlige produkter, der giver vores ansatte bedre arbejdsvilkår samtidig med at vi kan garantere rigtig gode resultater.
  • Flere af de kunder vi har i dag, har vi hjulpet siden dagen vi startede, hvilket er et stærkt bevis for vores serviceniveau og den kvalitet som vi uafbrudt leverer.
  • Med systematiske arbejdsprogrammer bliver overflader eller detaljer aldrig glemt, så du kan forvente dig samme gode resultat ved hver rengøring.
  • En gang om måneden prioriterer vi sammen med vores arbejdsgivere at lave en gennemgående granskning af lokalerne for at få en direkte feedback, der siden også noteres i vores kvalitets diagram.

Vi holder virksomheder rene i København

Selvom viljen til at holde det rent og flot på kontoret er der for de fleste virksomheder i København, så er det oftest tiden, der sætter stop for at få det gjort. Man kan simpelthen ikke finde tiden til rengøringen, men vi har lige præcis al den tid det tager og vi er klar til at overtage ansvaret.

Føler I at jeres arbejdsmiljø ville kunne forbedres med kontinuerlig og professionel virksomhedsrengøring? Kontakt os og lad os sammen finde en passende løsning.

RENGØRING I KØBENHAVN & SJÆLLAND

Kontakt Regions Direktør Michael Bo Munck

Mobil (+45) 2636 3096
michael@intensiv-rengoring.dk