Rengøring Århus

Professionel virksomhedsrengøring i Århus

Et rent og friskt miljø er vigtigt for vores velbefindende og gennem at skabe trivsel på kontoret vil de ansatte uden tvivl leverer bedre resultat. Alligevel er der mange, som sparer når det kommer til rengøring på trods af, at det faktisk burde være en af de mest prioriterede investeringer.

Vi ved, hvad professionel rengøring indebærer for virksomheder såvel som deres medarbejdere og vi arbejder hårdt for at udbrede denne viden og for konstant at levere rengøring med et resultat af høj kvalitet til alle i Århus. Samtlige rengøringsjobs tilpasses efter virksomhedens behov og I bestemmer selv rengøringens kontinuitet. Uanset hvad I har brug for, så kan I forvente jer professionelle resultater fra vores kompetente og engagerede rengøringsteam.


Altomfattende rengøring for en bedre arbejdsplads

Vi tilbyder følgende tjenester til virksomheder i Århus:

 • Rengøring
 • Nødrengøring
 • Vinduespudsning
 • Opvask
 • Gulvbehandling

Vores opgave er at øge trivslen for alle, der opholder sig i jeres lokaler og vi ved hvad, der kræves for at skabe en arbejdsplads, som jeres medarbejdere vil sætte pris på. Vi tilbyder kvalitetsrengøring til rigtig gode priser helt efter jeres behov og så ofte som I selv ønsker det. Naturligvis kan vi også tilpasse os efter jeres arbejdstider for at påvirke jeres arbejde så lidt som muligt.

Udover selve rengøringen kan vi også forsyne vores kunder med toiletpapir, håndklædeark, sæbe, køkkenrulle m.m. Alt det, der er brug for for at gøre arbejdsdagen både nemmere og bedre.

Vores virksomhedsrengøring bidrager til:

 1. Øget trivsel og et gladere samt mere engageret personale.
 2. Større lønsomhed som følge af øget produktivitet..
 3. Et altid positivt indtryk for kunder og samarbejdspartnere, der besøger jeres kontor.
 4. Færre sygedage og sygemeldinger.
 5. En styrkning af jeres varemærke.

Virksomhedsrengøring bør betragtes, som en af de vigtigste investeringer for jeres virksomhed og vi kan hjælpe jer i Århus med at gøre alle disse fordele virkelighed.


Jeres naturlige valg af virksomhedsrengøring

For et rigtig godt resultat kræves der kompetence og forståelse for yrket såvel som kundernes varierende behov. Med nøje udformede rengøringsrutiner og lydhør personale med opnået erfaring af de varierende tjanser, kan vi garantere det bedste.

Flere af virksomhederne i vores kundebase har været trofaste kunder, siden vi startede op, hvilket vi er dybt taknemmelige for og ser som et klart bevis på vores høje serviceniveau og den kvalitet vi konstant leverer.

Viden

 • Alle der arbejder hos os besidder et højt arbejdsspecialiseret vidensniveau.
 • Vi tilbyder kontinuerlig uddannelse til samtlige i vores personale.
 • Erfaring med mere end 30 år i branchen.

Service

 • At kunne føre en god dialog med kunden er uhørt vigtigt, hvorfor vi taler flere forskellige sprog.
 • Skulle noget af vores service være mangelfuld gør vi naturligvis det, der er gået galt om, indenfor de nærmeste 24 timer.
 • Udover vores virksomhedsrengøring kan vi også forsyne jer som kunder med det forbrugsmateriale, I har brug for på kontoret. Alt for at gøre jeres hverdag nemmere og mere behagelig.

Kvalitet

 • Når vi rengør bruger vi kun miljøvenlige produkter og professionelle rengøringsredskaber, der giver vores ansatte bedre arbejdsvilkår samtidig med, at vi kan garantere professionelle resultater.
 • Med nøje og systematiske rengøringsprogrammer bliver detaljer og overflader aldrig glemt, derfor kan man forvente sig samme gode resultat rengøring efter rengøring.
 • En gang om måneden laver vi en gennemgående granskning sammen med kunden af deres lokaler för at få direkte feedback, der siden skrives ind i vores kvalitets diagram.

Veletableret rengøringsvirksomhed i Århus

Intensiv Rengøring begyndte i 1989 med håbet om at gøre en forskel efter at have indset, hvor lidt tid virksomheder egentlig har at bruge på selve rengøringen. I dag har vi ca. 30 ansatte i Århus og København, der arbejder hårdt for at altid kunne levere samme gode service og høje kvalitet i alt de gør. Alle er tilstrækkeligt uddannede til arbejdet de udfører og vi satser stort på kontinuerlig videreuddannelse, der garanterer vores kunder optimale resultater, men som også gør arbejdet lettere for vores ansatte. Vi ved, at vi ikke havde været noget uden vores personale og at deres trivsel er afgørende for vores fremtid.

Føler I på nogen måde at jeres arbejdsmiljø ville kunne blive bedre med professionel og kontinuerlig gennemført virksomhedsrengøring? Vi tager os gerne det ansvar på os og giver jer en bedre forudsætning for både trivsel og resultat.

Fordi der er forskel på rengøring og rengøring

Rengøring Århus, Jylland og Fyn
Kontakt Direktør Arne Kristensen

Mobil (+45) 2184 2588
arne@intensiv-rengoring.dk