Erhvervsrengøring i Ørestaden - Rengøring af storcentre og indkøbscentre

Professionel erhvervsrengøring i Ørestaden

Intensiv Rengøring er et erfarent rengøringsfirma, som udfører erhvervsrengøring i Ørestaden og på hele Sjælland. Vi løser alle opgaver, intet er for stort eller småt. Vi tilbyder jer den bedste og mest professionelle erhvervsrengøring i Ørestaden. En totalløsning tilbyder vi også gerne, hvor vi servicerer vores kunder med forbrugsmaterialer som papirhåndklæder, sæbe, køkkenruller, toiletpapir og meget andet. Det gør jeres hverdag på arbejdspladsen nemmere.  

Hos Intensiv Rengøring får I vores rengøringsydelser til konkurrencedygtige priser. 

Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi stiller op, uanset om I er beliggende i Ørestaden eller et andet sted på Sjælland. Vi finder helt sikkert den bedste løsning, som dækker jeres behov.

Vores medarbejdere hos Intensiv Rengøring har kompetencerne og de rigtige maskiner og materiel til at varetage den daglige rengøring af storcentre og indkøbscentre. Det er vigtigt for de besøgende at færdes i et rent miljø. Oplevelsen af at shoppe bliver så meget rarere, når man opholder sig i et rent og pænt center. Vi forstår, hvor vigtig vedligeholdelse og rengøring er, hvor der færdes mange tusinde mennersker hver dag. Derfor er det også vigtigt, at I som vores kunde kan regne med jeres rengøringsfirma, at vi leverer konstant og til tiden.

Det er en stor vifte af kunder, vi servicerer, herunder rengøring af storcentre og indkøbscentre. Vi har f. eks. også haft opgaver for den nye Arena, FN-bygningen og Københavns Lufthavn.

Mange af vores kunder har været trofaste kunder, siden vi startede op, hvilket vi er dybt taknemmelige for og ser som et klart bevis på vores høje serviceniveau og den kvalitet, vi konstant leverer.

Kontor- og erhvervsrengøring

Intensiv-Rengøring udfører alle opgaver inden for rengøring,

herunder f. eks.

 • Erhvervsrengøring
 • Rengøring af storcentre og indkøbscentre
 • Almindelig daglig rengøring af lokaler
 • Akut-rengøring
 • Hovedrengøring
 • Flytterengøring for virksomheder
 • Vinduespolering
 • Tæpperens
 • Linnedservice
 • Gulvbehandling (specialist i marmor og natursten)
 • Slutrengøring i nybyggerier
 • Ejendomsservice (herunder f.eks. trappevask og rengøring af vaske/baderum)
 • Vi er specialister i gulvbehandling

Vi servicerer også vores kunder med forbrugsmaterialer som toiletpapir, køkkenruller, papirhåndklæder, sæber m.m. – alt, der kan gøre hverdagen på jeres arbejdsplads nemmere og bedre. Vi har gode kontakter til underleverandører.

Kontakt os på tlf. +45 70 239 055 eller via kontaktformularen. Vi finder helt sikkert den bedste løsning for jer.

 

Erhvervsrengøring og Covid-19

Når Intensiv Rengøring udfører opgaver for jer, kan I være sikre på, at der bliver sprittet af med godkendte midler på alle flader, som kan blive berørt. Vi arrangerer også gerne ekstra rengøring for jer i denne triste corona-tid, da vi forstår, hvor vigtigt det er, at jeres medarbejdere ikke behøver være bekymrede for at komme på arbejdet. Vores medarbejdere foretager rengøring hos bl. a. tandlæger og på plejehjem, så de ved alt om at være ekstra forsigtige med hygiejne. Ligesom vi passer på jeres medarbejdere, så passer vi også på vores egne, som har alle relevante værnemidler til rådighed.

I er garanteret tilfredshed med vores rengøring, fordi vi giver jer rengøring med kvalitet og garanti. Vi betragter erhvervsrengøring som et håndværk. Intensiv Rengøring har over 30 års erfaring med rengøringsarbejde, og vores medarbejdere har tilstrækkelig tid til at gøre arbejdet ordentligt og er uddannede professionelle rengøringsfolk, som kæler for detaljerne. En god og ordentlig rengøring er med til at vedligeholde og forlænge livet for jeres lokaler og bygninger. Endvidere sikrer det et godt indeklima for de folk, som arbejder i lokalerne eller i indkøbscenteret. 

En jævnlig vinduespolering sørger vi også for, og rene vinduer skaber godt humør, når lyset og solen kommer uhindret ind i lokalet eller i indkøbscenteret. Tænk også på, at de medarbejdere, som arbejder i storcenteret eller indkøbscenteret de fleste af dagens lyse timer, trives bedre i et lyst og rent miljø.

Rengøring i Ørestaden
Rengøring i Ørestaden - kontor rengøring

Vi har professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere med et højt vidensniveau, og deres serviceglæde er ægte. Hos os får I en professionel behandling på alle områder, og vi garanterer, at vores service vil leve op til jeres forventninger. Med en klar aftale med jer om erhvervsrengøring og tydelige instruktioner til vores medarbejdere, sørger vi for, at I føler jer trygge ved at lade os udføre opgaverne. Skulle der mod forventning snige sig en lille mangel ind i vort arbejde, garanterer vi, at den bliver udbedret inden for 24 timer.

Læs mere om os her

Høj kvalitet og fuld tilfredshed

I er som kunde altid det vigtigste for os. Når I kontakter os, kan I være sikre på, at vi gør alt for at forstå netop jeres behov. Vi går i tæt dialog med jer som kunde for at forstå, hvad I ønsker, så vi sikrer, at vi løser opgaven for jer tilfredsstillende.

Vi værner om miljøet og passer på vores klode

Intensiv Rengøring er Svanemærket og arbejder med bæredygtighed. Der benyttes udelukkende allergivenlige og miljøvenlige svanemærkede produkter, og vi har professionelle rengøringsredskaber, som giver vores medarbejdere bedre arbejdsvilkår samtidig med, at vi kan garantere professionelle resultater. Vi bruger heller aldrig mere vand end nødvendigt.

Hvorfor bruge Intensiv Rengøring?

 • Pålidelighed - I kan regne med os
 • I får rengøring med garanti
 • Vi udbedrer evt. mangel inden for 24 timer
 • Vores medarbejdere har erfaring og viden
 • Vort firma har 30 års erfaring inden for rengøringsbranchen
 • I får kvalitet og god service
 • I bliver tilfredse med vores rengøring
 • Professionalisme - i vores medarbejderes opførsel og udførelse af arbejdsopgaverne

Klik på smiley eller svanemærket for at læse mere om hvad det er.

Tilbud

Kom i kontakt med os og få et uforpligtende tilbud på rengøring i Ørestaden.

Hvad siger vores kunder

Vores kunder er bl.a. advokatfirmaer, banker, daginstitutioner, tandlæger, plejehjem og mange andre. 

Lars Henning Højlund

God service og professionelt personale. Vi skulle have gjort vores kontor rent i København og fandt Intensiv Rengøring. Kan klart anbefales 🙂
 
 

Testimonial Image
Denise H Jensen

Vi er meget glæde for den rengøring i udfører på vores kontorer i København

Flemming Markdahl

Perfekt og til tiden.

Vi er en virksomhed med lokaler i Ørestaden og gør jævnligt brug af rengøring. Præcis som lovet, erhvervsrengøring med høj kvalitet..

Testimonial Image
Lisa Petersson

Tak for et godt stykke arbejde og en super service. Vi vender 100% tilbage igen.👍

Jonathan Hansen

Tak for en god service og rengøring🙂

Firmaet gjorde rent på vores kontorer i Århus. Vi er meget tilfredse og ringer snart igen.📞

Anmeldelse fra GMB

Scroll to Top