Referencer

Kunder der har gjort brug af Intensiv Rengøring

spray

En rengøringsløsning som passer dig

Vi skræddersyr en rengøringsløsning til dig, hvor vi selvfølgelig tager udgangspunkt i dit behov. Vi vil gerne have, at du skal føle, vi er mere end et firma, som gør rent for dig. Vi vil gerne være din samarbejdspartner, som du altid kan regne med. Vi ønsker at holde en tæt dialog med dig, så vi hele tiden er på forkant. Derfor tilknytter vi en fast kontaktperson til dit firma, som sammen med dig udarbejder en nøjagtig arbejdsplan efter jeres behov.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Havnemann Advokatanpartsselskab - logo sort ny

Charlotte Nielsen

Havemann Advokatanpartsselskab

Vi har haft fornøjelsen af at få gjort rent dagligt i 34 år af Intensiv Rengøring. Deres ekspertise og meget høje serviceniveau gør dem til en uundværlig leverandør for os i rengøringen af vores lokaler. Med de samme og fast dedikerede medarbejdere igennem mange år og en løsning, der løbende tilpasset præcis til vores behov, kan vi ikke ønske os en bedre løsning. Vi værdsætter deres pålidelighed og fleksibilitet. Vi har endnu ikke oplevet, at Intensiv Rengøring ikke har leveret som aftalt og kan kun give dem vores bedste anbefalinger.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ring eller udfyld kontaktformularen for at få et tilbud på dine rengøringsbehov. Vi kommer gerne ud eller tager en dialog om, hvad der passer netop jer.
Intensiv Rengøring logo

Intensiv Rengøring

Vi tilbyder bl.a. også rent i Århus - København - Ballerup - LyngbyGreve - Herlev - Skovlunde - Ørestaden

Scroll to Top