Har du brug for erhvervsrengøring?

Fordi kvalitet tæller: Lad Intensiv Rengøring stå for din erhvervsrengøring

basket

Erhvervsrengøring

Intensiv Rengøring har udført erhvervsrengøring for mange typer virksomheder i rigtig mange år. Vi yder professionel erhvervsrengøring på hele Sjælland og i Østjylland. Vi har især mange kunder i Storkøbenhavn og i Århus området, hvor vi har afdelinger, men kontakt os gerne, uanset hvor på Sjælland du har virksomhed. Vi stiller op, kommer forbi, kigger på opgaven og afgiver et tilbud.

thumbs-up

Garanti for god service og professionelt arbejde.

Hos os får du:

 1. En fast pris, som holder: Ingen overraskelser.
 2. Garanti på udført rengøring: Er du ikke tilfreds, udbedrer vi inden for 24 timer.
 3. Pålidelighed: Vi kommer som aftalt, du kan regne med os.
 4. Effektivitet og grundighed.
 5. Erfarne og dygtige medarbejdere: Vort firma har 30 års erfaring med erhvervsrengøring.
 6. Vi medbringer selv alle rengøringsartikler.

 

Har du brug for rengøring i København nu, så frygt ej. Intensiv Rengøring står klar til at hjælpe dig og har mere en 30 års erfaring, med rengøring i Københavns området.
water, bubbles, macro-1011160.jpg
house

Vort motto er: Fordi kvalitet tæller

Vi tror på, at et godt indeklima i din virksomhed giver effektivitet blandt dine medarbejdere.

Det er selvfølgelig rarere at arbejde i ordentlige og rene lokaler, uanset hvilken type virksomhed, der er tale om. Det sørger vores dygtige medarbejdere for. Gode forhold giver glade og trygge medarbejdere hos dig. Intensiv Rengørings medarbejdere gør grundigt rent i alle typer lokaler, f.eks kontorlokaler, lagerlokaler, butikslokaler og offentlige bygninger. Vi sørger for, at dine lokaler er præsentable. Vi gør selvfølgelig også rent i din kantine og på dine toiletter.

Intensiv Rengøring påtager sig også gerne slutrengøring i sommerhuse. Vi kommer altid ud og giver et uforpligtende tilbud.

Læs mere om Intensiv Rengøring under: om os 

cleaning

Vælg Intensiv Rengøring som totalleverandør

Vi påtager os gerne opgaven som totalleverandør på din virksomheds rengøring, hvor vi bl.a. står for vask af måtter, håndklæder, viskestykker etc. Vi servicerer også vores kunder med forbrugsmaterialer som toiletpapir, køkkenruller, papirhåndklæder, sæber m.m. – alt, der kan gøre hverdagen på arbejdspladsen nemmere og bedre. Vi har også gode kontakter til underleverandører, som du som virksomhed kan drage fordel af.

vacuum cleaner, vacuuming, cleaning
Arbejstilsynets grønne smiley
bubbles

Hos Intensiv Rengøring tænker vi på miljøet

Vi passer på vores klode og benytter udelukkende miljøvenlige svanemærkede produkter i din erhvervsrengøring, så vi alle kan have god samvittighed. Du vil modtage en miljømappe, hvoraf fremgår de produkter, som vi benytter, når vi gør rent i din virksomhed.

Se vores grønne smiley fra Arbejdstilsynet

mop

Hvad kan vi tilbyde vores kunder?

 • Erhvervsrengøring
 • Almindelig daglig rengøring af lokaler
 • Akut-rengøring
 • Hovedrengøring
 • Flytterengøring for virksomheder
 • Vinduespolering
 • Tæpperens
 • Linnedservice
 • Gulvbehandling af: (Marmor, natursten, granit m.m.)
 • Slutrengøring i nybyggerier
 • Ejendomsservice (f.eks. trappevask og rengøring af vaske/baderum)

Vi er også specialister i gulvbehandling – vi kan f.eks. nævne, at vi har foretaget slutgulvbehandling for Industriens Hus, Comwell på Østerbro og D’Angleterre.

Vi udfører også gerne udvendig rengøring, f.eks. facaderens.

cleaning, washing, mop-268107.jpg
spray

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi skræddersyr en rengøringsløsning til dig, hvor vi selvfølgelig tager udgangspunkt i dit behov. Vi vil gerne have, at du skal føle, vi er mere end et firma, som gør rent for dig. Vi vil gerne være din samarbejdspartner, som du altid kan regne med. Vi ønsker at holde en tæt dialog med dig, så vi hele tiden er på forkant. Derfor tilknytter vi en fast kontaktperson til dit firma, som sammen med dig udarbejder en nøjagtig arbejdsplan efter jeres behov.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Scroll to Top